Rådgivning

Hvis du overvejer at få jordvarme, har du formentligt en masse overvejelser og spørgsmål. Her er vores bedste råd at tale med fagmænd som os. Vi står klar med gode råd og en løsning, som passer til lige netop dine behov.

Velfungerende samarbejde

Vi samarbejder med anerkendte installatører, som kan udarbejde en energirapport for dig, da det er vigtigt og afgørende, at du som forbruger får et velfungerende jordvarmeanlæg.

Vi er altid klar ved telefonen: 25 70 53 92

Hos Varup Termiske Boringer løser vi selv de mest komplekse opgaver inden for vores kompetenceområder.

Den rigtige jord

Den jordtype du har i din undergrund, har en stor betydning. Er det en meget tør og sandet jord, er virkningsgraden ikke nær så god, som hvis du har en mere lerholdig ord. Dette skyldes, at det er fugten og de vandstrømninger, der er i jorden, som afgiver energien.

IMG_0510

Gode råd

Etablering af et lodret jordvarmeanlæg kræver en godkendelse af kommunen. Dette tilbyder Varup Termiske Boringer at udarbejde for dig.

Varup Termiske Boringer har geografiske kort, så vi kan se, hvilken jordtype du har i din undergrund.

Inden opstart af borearbejdet anbefales det, at der udarbejdes en energirapport, der anbefaler antal boremeter.

Varup Termiske Boringer samarbejder med anerkendte energirådgivere. Vi har kontakt til VVS-installatører, så du kan få gode råd til hvilke varmepumpe, der passer til netop dit hus.

Pris på jordvarme

Hvad koster det så ? Varup Termiske Boringer udarbejder et uforpligtende tilbud. Indeholdt i prisen er alt incl., og du bliver ikke mødt med nogle ekstraregninger.

0 +
Erfaring

0 +
Projekter

0 +
Glade kunder

Ring på 25 70 53 92 eller send os en mail jan@varup-consult.dk og få svar på dine spørgmål eller blot en snak om dine muligheder.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.